SPRIJINIȚI UN VIS

Așa cum am spus în prima pagină scrisă pe acest blog, visez de foarte mult timp să descopăr lumea.

Am pornit acest blog ca o mărturie a călătoriei mele prin această viață, o călătorie unică (ca a tuturor oamenilor de pe acest pământ) cu bune și rele, în speranța că poate, făcând și pe alții părtași la lumea mea interioară (reflectată și în călătoriile exterioare), voi reuși să fac această aventură mai puțin anonimă, un pic mai intensă, mai diversă și să-mi împlinesc unul dintre visele pe care le am de o viață: să văd lumea (atât extrioară cât și interioară), să călătoresc pe tot Pământul, să cunosc și să simt oameni, vibrații, energii cât mai diverse și poate astfel, să devin un suflet mai universal, mai putin limitat la cutia cu care sunt obișnuit în România (matrixul cultural, social, mental, vibrational), să fiu poate, mai împlinit și mai fericit și să pot ajunge poate, mai puțin supărat pe mine și pe oamenii din țărișoara asta (România) în care m-am născut și am crescut, având termen de comparație, restul lumii.

Îmi doresc să pot contribui prin propra mea evoluție la ridicarea nivelului de vibrație global și al nivelului de conștiință. Îmi doresc să mă pot implica mai intens în proiecte gen THRIVE MOVEMENT MERITOCRAȚIAASOCIAȚIA GETO-DACIIVIPASSANA, VENUSUBUNTU, Free Energy și alte proiecte de voluntariat pentru protecția mediului (plantări copaci, stopări defrișări, penalizarea poluatorilor, dat în judecată), să contribui la formarea de comunități autosustenabile gen Auroville … Am și participat la un proiect de acest gen în Brașov, numit Armonia Brassovia, însă lipsa fondurilor și-a făcut simțită prezența.

Visez să mă pot implica în astfel de proiecte fără să mai fiu constrâns mereu și mereu de chinga limitatoare a bugetului, să pot să-mi dezlănțui creativitatea mai puternic, fără a fi nevoit mereu și mereu să-mi pun problema cu ce trăiesc.


Visez de asemenea să am o casă ecologică, eficientă termic, autonomă, într-un loc cu peisaj frumos, pământ pentru grădinărit, livadă, pădure, izvor la care să mă pot întoarce din călătoriile mele din lume sau din rulotă.

Visez mult, visez relativ mare, nu foarte mare cum zic alții, dar nici foarte mic, cum s-ar aștepta alții să visez știind ce putere financiară aș avea.

De ce m-ai sprijini în aceste vise
1. Poate pentru că poți și ai de unde să oferi din prea plinul tău pentru un semen visător ca și tine.

2. Poate exista un interes reciproc … mă sprijini, iar eu, în măsura în care voi putea și mă va lăsa inima și conștiința (nu sprijin fabricile de cărneturi, tutun, armament, Big Pharma, sucuri carbogazoase,  șamd) voi face tot ce pot să îți fac reclamă, sau să fim parteneri într-un fel sau în altul, într-un barter prietenesc.

3. Să-ți faci karmă bună 🙂

4. Poate că-ți plac pur și simplu articolele mele, te-au ajutat cu ceva și vrei să mă sprijini.

5. Ești un generos din fire și îți mulțumesc.


Contul este la ING , in lei, pe numele Ștefan Mihai cu numărul : IBAN RO77INGB0000999905256440. 
Nu toate sucursalele ING acceptă tranzacții cash, deci cel mai bine dacă ai posibilitatea, efectuează transferul online (iar comisioanele sunt zero, cel puțin de partea mea).

Mai nou, folosesc și Revolut și-mi poți transfera mărunți prin codul @stefanrmsv


Prin PayPal dacă ți-e mai simplu la adresa paypal.me
Dacă ești timid sau vrei să rămâi anonim și dorești neapărat să mă îmbogățești (lol) poți trimite prin BitCoin la adresa asta 19FhcVU4TFDE1GE5kHBBmhwujWxv4hwywZ .


ÎMI POȚI TRANSFERA CEVA BANI, INCREDIBIL DE IEFTIN, CHIAR ȘI GRATIS și în plus primești 10 Lire cadou dacă transferi mai mult de 50 de lire!PRIN tranferGo